Thursday, December 23, 2010

Jatuh Cinta Lagi .

Dont blame me pleashhh *nada mengada-gedik* . Dah dalam darah , nak buat cmne , takkan nak keluarkan semua darah , cuci gedik mengada masukkan darah balik . Lebih lah tu , debik kang :D Okayy the title says it all. Saya jatuh cinta lagi , awww mak menyampah lah nocs . Kali ni dengan sape pulak ? Oh kali ni dengan old flame <3 Ye lah siapa orangnya ?






Omg omg , malas lah bagitaw sapa dia , takkan tak kenal , DUHHH . Flinstone lah kau kalau taktahu . I sangat like this guy , and so far I ikut cerita yang dia berlakon , yang dalam tv lah ofcourse . Dia banyak dalam theatre tapi ye lah tempat aku damn ceruk nak pergi theatre payah okayy . He's cute but im into his talent . Dia punya writing is somehow inspiring . Very the seni lah . 

Speaking of suka suki and love , I personally miss all the moment masa flirt and starts to know each other , and masa we discovered there's this person who likes us . hee hee . 


2 comments:

eyka yuca mika ツ said...

abg I ni weyhh ! HAHA

blacksheep said...

serious talk ah ? omg adik ipar ku eyqa :D