Friday, July 16, 2010

Drama



Topic kita pada hari ini ialah DRAMA ye kawan kawan . Aku sudah kembali pulih from the bloody severe heart ache . Nway bila aku fikirkan balik


"Kenapa aku nak down sangat sedangkan bukan nya aku hingin sangat kat dia .
Aku chill sudah . "

Aku dah biasa jatuh jatuh bangun bangun , and apa yang jadi ni tak seberapa dengan apa P buat kat aku dahulu, and aku berjaya get over it . Kalau dulu aku boleh kenapa tak sekarang ? Dulu lagi lah teruk , P dengan BFF aku lagituh . Cuma now yang aku tak berapa gemar is when ramai sangat perempuan lepak sekali . So, aku dan mira bukan lagi di center of attention .

Thats it , itu je masalah nya sekarang . Kitorang dah tak penting dah to them . Kalau kitorang takde masa lepak sekali pun not a big deal pun . So, tak pe , aku akan chill . Aku akan ajak mira chill dengan aku . Aku jadi kuat sikit pun sebab Anizatul Amira , Arif Zikri dan Hazmi Aziz.
Paling banyak trimas aku tuju kat Anizatul Amira dan Hazmi Aziz sebab dengar cerita ketam aku .

Tapi aku rindu zaman dekat Ipoh . Rasa macam rindu sangat .

Aku rindu Johann Yap , Munirah Muhammad, Namiera Elmuddin, Aida Syafina, Dyana Gilbert, Anis Syafiqah, Affy Ruvean, Chris Sugarfree, Amelia Lim, Phanie Lai Kuan, Joey Leong, and more !

I want 09 , Please take me there.

3 comments:

Nisa A. said...

DEAR, this is just a beginning.
sabar ea :)
u can pull through, i believe in u :)
many things will happen in future and hope u can be ready enough, and dont get down by emotion :)

blacksheep said...

Thanks sis, Yeah , a very hard beginning, hope it ends easily :D

Thanks for believing in me . Im not that strong now, but I will be .

blacksheep said...
This comment has been removed by the author.