Sunday, August 22, 2010

Black & White Contest.


I was tagged by Eyqa Zubir for the Black & White Contest .




  • Pertandingan ini bermula 26 July berakhir pada 6 September 2010...
  • Hadiah merupakan wang Ringgit... dan akan dihantar melalui akaun bank... jumlah dirahsiakan...
  • Anda hendaklah meng-Upload gmba hitam dan putih sahaja... dan untuk mengelakkan penipuan... gamba itu mesti gamba anda sendiri... kalo d orang lain menyelit2 tu takpe... janji anda mesti berada dalam gamba tu... Susahkan?? hahhaaaa... nak dapat duit memang la susah sikit...
  • Anda hendaklah menjadi salah sorang follower saya...
  • Banner atas nie mestilah diletakkan di slidebar blog anda... ala selalu yang kat tepi tu...
  • Tag at least one person... banyak lagi bagus... dan pastikan orang yang anda tag tu tahu yang dia di tag..
  • PENTING.... sila tinggalkan link yang anda upload gmba anda tukat comment post ini yup... nanti sy xtau plak..






Okayy this photo is obviously tak lah cantik mana , but yeah up to the judges to value it :D

Im tagging :



Happy photo-ing :)

4 comments:

faridatulnajua :) said...

Gambar black and white LAWAA :D

blacksheep said...
This comment has been removed by the author.
blacksheep said...

thanks fari :)

Nor Leesa said...

http://cikleesazaini.blogspot.com/2010/08/black-white-contest.html

babe macam ni ke? hehehe. thanks syg! ;)